Gymna.PRO este castigatoarea premiului Henry van de Velde la categoria inovatie in afaceri!

Premiile Henry van de Velde sunt cele mai mari premii de design din Belgia, acordate de catre Flanders DC pentru a onora designul de exceptie in toate aspectele si formele sale. Nu numai ca premiile onoreaza designerii, dar ele subliniaza si excelenta produselor, serviciilor si proiectelor realizate in Belgia.

De ce este gymna.PRO castigatoare?

„Un produs de zi cu zi are voie sa fie special” acesta este mottoul Gymna. In timpul dezvoltarii noii mese de tratament, s-a mers pe ideea de a privi cu ochi critic vechiul produs si de a-l reinventa. Desi designul este intotdeauna important in dezvoltarea produselor Gymna, scopul principal aici a fost proiectarea unei mese de tratament care sa vina in intampinarea nevoilor pacientului, precum si a fizioterapeutului, deopotriva.

Prin utilizarea de noi tehnici, materiale si imbunatatiri, au fost gasite solutii specifice inovatoare, iar rezultatul este o masa de tratament care se distinge la diferite niveluri.

Un plus de confort pentru pacient

Gymna.PRO arata mai mult ca o piesa de mobilier datorita formelor sale rotunjite si “prietenoase”, total opuse aspectului dur, industrial. Mecanica ascunsa si iluminarea LED incorporata joaca, de asemenea, un rol in acest sens. Baza inchisa este mai usor de curatat si asigura un plus de igiena.

Noile suporturi pentru brate, care permit terapeutului sa le coboare simultan, asigura o pozitionare mai ergonomica a pacientului si, impreuna cu suportul facial Ergomax si incalzirea wireless a pernei, un plus de confort pentru pacient.

Datorita conceptului revolutionar Constant Patient Position, pacientul poate lua orice pozitie pe o masa cu 3 sectiuni, fara a fi nevoie sa se roteasca.

Pozitie ideala de lucru pentru terapeut

Pentru fizioterapeut, constructia solida si stabila a mesei asigura o flexare si o miscare minima sub sarcina, astfel incat sa nu apara pierderi de energie in timpul tratamentului. Suporturile laterale ofera terapeutului si mai multa libertate de miscare si faciliteaza mentinerea pozitiei ideale de lucru, aproape de pacient, fara tensiune pe umeri sau pe spate.

Sistemul inteligent actionat cu piciorul poate fi accesat de oriunde in jurul mesei si permite o reglare precisa si sigura a inaltimii. Poate fi selectata o functie de memorie, prin care pot fi programate 3 setari de inaltime ale mesei, actionate din telecomanda. 

Pentru reglajul fara efort al pernelor, sunt disponibile motoare optionale, usor de operat prin simpla apasare a unui buton. Acestea ofera confort atat pentru pacient, care nu are nevoie sa se intinda, cat si pentru terapeut. Comutatoarele cu forma ergonomica, pozitionate sub perne, se lumineaza in culori diferite, pentru reglaje in sus si in jos.

Datorita gamei largi de modele, finisaje si optiuni, fiecare terapeut poate personaliza masa gymna.PRO pe deplin, in functie de nevoile sale profesionale si de gustul personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • 9 − five =