Gymna Pro D1

Duo LUXE – adaugă clasă practicii tale. Canapea in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro D4

Duoflex LUXE – adaugă clasă practicii tale. Canapea in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro D2

Duoplus LUXE – simplitate si calitate. Canapea in 2 sectiuni destinata tratamentelor de masaj si relaxare. Duoplus Luxe IDEAL - canapea de tratament destinata osteopatiei, rezultata din colaborarea producatorului cu osteopatii francezi.

G2 Duo

G2 Duo – “support starts here” - Canapea in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie, examinare sau masaj.

G2 Duoplus

G2 Duoplus – “support starts here” - Canapea in 2 sectiuni, ideala pentru tratamente de fizioterapie si masaj.

Gymna Pro D6

DuoPlan LUXE – adaugă clasă practicii tale - Canapea in 4 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie si, in mod special pentru tratamente de drenaj limfatic, traumatologie sau podoterapie.

Gymna Pro T7

Osteoflex LUXE – suportul potrivit pentru fiecare terapie manuală - Canapea in 3 sectiuni destinata tratamentelor de fizioterapie si reabilitare care se concentreaza pe zona coloanei vertebrale.

Gymna Pro T5

Canapea in 3 sectiuni, extrem de versatila si confortabila, destinata tratamentelor de fizioterapie si reabilitare care se concentreaza pe zona coloanei vertebrale. Suporturile pentru brate, ajustabile, confera o pozitie extrem de confortabila in pozitia ventrala si un maxim de relaxare pentru umeri si gat.

Gymna Pro Q8

Trioplus ADVANCED – canapea cu 3 sectiuni in cea mai pura forma – stabila si functionala - Canapea in 3 sectiuni, extrem de versatila, destinata tratamentelor de fizioterapie si reabilitare care se concentreaza pe zona coloanei vertebrale.

Gymna Pro T3

Trioplus LUXE – canapea cu 3 sectiuni in cea mai pura forma – stabila si functionala. Canapea in 3 sectiuni, extrem de versatila, destinata tratamentelor de fizioterapie si reabilitare care se concentreaza pe zona coloanei vertebrale.

G2 Trio

G2 Trio – “versatila datorita simplitatii” - Canapea in 3 sectiuni, ideala pentru tratamente de fizioterapie, examinare si masaj.

Gymna One T7

Gama de canapele gymna.ONE este creata special pentru a oferi cele mai bune conditii de tratament si, totodata, pentru a deveni centrul practicii dumneavoastra. Incredere dovedita a tehnologiei Gymna si design modern , curat.

Gymna Pro Q4

Quadroflex Advanced – suportul potrivit pentru fiecare terapie manuală. Canapea in 4 sectiuni impartite anatomic, deosebit de versatila, destinata tratamentelor de fizioterapie si reabilitare.

Gymna Pro Q6

Quadroflex Luxe – suportul potrivit pentru fiecare terapie manuală. Canapea in 4 sectiuni impartite anatomic, deosebit de versatila, destinata tratamentelor de fizioterapie si reabilitare.


  • 1
  • 2