Gymna Pro D1

Gymna Pro D1 - Canapea  in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro D2

Gymna Pro D2 – Canapea in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro D4

Gymna Pro D4 – Canapea  in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro D6

Gymna Pro D6 – Canapea in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

G2 Duo

G2 Duo – “support starts here” - Canapea in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie, examinare sau masaj.

G2 Duoplus

G2 Duoplus – “support starts here” - Canapea in 2 sectiuni, ideala pentru tratamente de fizioterapie si masaj.

Gymna Pro T3

Gymna Pro T3 – Canapea in 3 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro T5

Gymna Pro T5 – Canapea in 3 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro T7

Gymna Pro T7 – Canapea in 3 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

G2 Trio

G2 Trio – “versatila datorita simplitatii” - Canapea in 3 sectiuni, ideala pentru tratamente de fizioterapie, examinare si masaj.

Gymna One T7

Gama de canapele gymna.ONE este creata special pentru a oferi cele mai bune conditii de tratament si, totodata, pentru a deveni centrul practicii dumneavoastra. Incredere dovedita a tehnologiei Gymna si design modern , curat.

Gymna Pro Q4

Gymna Pro Q4 – Canapea in 4 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro Q6

Gymna Pro Q6 – Canapea in 4 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro Q8

Gymna Pro Q8 – Canapea in 4 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.


  • 1
  • 2