Gymna Pro D1

Gymna Pro D1 - Canapea  in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro D2

Gymna Pro D2 – Canapea in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro D4

Gymna Pro D4 – Canapea  in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro D6

Gymna Pro D6 – Canapea in 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Go D1

Gymna Go D1 - Canapea cu 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Go D2

Gymna Go D2 - Canapea cu 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Go D4

Gymna Go D4 - Canapea cu 2 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro T3

Gymna Pro T3 – Canapea in 3 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro T5

Gymna Pro T5 – Canapea in 3 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro T7

Gymna Pro T7 – Canapea in 3 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna One T7

Gama de canapele gymna.ONE este creata special pentru a oferi cele mai bune conditii de tratament si, totodata, pentru a deveni centrul practicii dumneavoastra. Incredere dovedita a tehnologiei Gymna si design modern , curat.

Gymna Go T3X

Gymna Go T3X - Canapea cu 3 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Go T5X

Gymna Go T5X - Canapea cu 3 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.

Gymna Pro Q4

Gymna Pro Q4 – Canapea in 4 sectiuni pentru tratamente de fizioterapie sau pentru examinarea functiilor de flexie sau extensie.


  • 1
  • 2