Medisun 2800 Innovation_PRO

MEDISUN 2800 Innovation_PRO este o cabina profesionala pentru fototerapie cu lumina ultravioleta in spectrul UVA/ UVB311, destinata tratamentului intregului corp. Cabina este dotata cu sistem touch panel pentru operarea si controlul dozajului de radiatii.

Medisun 2800 Innovation

MEDISUN 2800 Innovation este o cabina profesionala de UV-terapie folosita in tratarea afectiunilor dermatologice ale intregului corp (psoriazis, neurodermatite, vitiligo, etc.). Pentru realizarea tratamentului se pot folosi lampile UVA, UVB311 sau o combinatie a acestora.

Medisun 250

Lampa profesionala pentru UV-terapie folosita in tratarea afectiunilor dermatologice ale intregului corp (psoriazis, neurodermatite, vitiligo, etc.). Dispozitivul este format dintr-un panou cu lampi UV montat pe un cadru mobil care permite atat ajustarea inaltimii cat si rotatia lampii pana la 180 grade.

Medisun HF-216

Lampa profesionala pentru UV-terapie folosita in tratarea afectiunilor dermatologice cronice ale mainilor si picioarelor. In functie de lampile utilizate, Medisun HF-216 trateaza in mod particular psoriazisul, eczemele, dermatitele atopice, vitiligo sau alte afectiuni ale pielii.

Medisun Psori Comb

Lampa pentru UV-terapie, ideala pentru tratamentul la domiciliu, folosita in tratarea afectiunilor dermatologice ale scalpului, dar si a portiunilor mai mici de piele (de ex. maini, coate, scobitura genunchiului, etc.).