Compania INTRAMED este importator de aparatura medicala si instrumentar chirurgical de calitate superioara. Domeniile medicale pentru care oferim produse si servicii sunt : fizioterapie, balneoterapie si recuperare fizica, dermatologie, chirurgie. Aparatura de fizioterapie acopera toata gama de tratamente: electroterapie, terapie combinata, laserterapie, terapie cu ultrasunete, unde scurte si microunde, magnetodiaflux, vacuumterapie, terapie cu unde de soc (shockwave) si crioterapie, TECAR, Diapuls.

Oferim cazi si dispozitive pentru balneo si hidroterapie: cazi galvanice, cazi pentru hidroterapie si bai de plante, cazi speciale pentru terapie hidroacvatica (cazi Hubbard, cazi cu dus subacval), dusuri si cazi speciale pentru membre, cuptoare si malaxoare pentru parafina si namol. Pentru dermatologie punem la dispozitie cabine si lampi pentru (P)UVA si UVB terapie.

Instrumentarul chirurgical este deosebit de variat, produs in Germania, din otel de inalta calitate, pentru care producatorul GEOMED®  ofera 10 ani garantie.  Cu o traditie de aproape 100 de ani, astazi gama de produse include instrumente pentru chirurgie generala, ortopedie, neurochirurgie, ginecologie, ORL, urologie, gastroenterologie, diagnoza, chirurgie toracica si vasculara, microchirurgie, stomatologie, precum si echipament destinat sterilizarii. De asemenea, datorita unei stranse colaborari cu chirurgi din clinici de renume, Geomed a creat numeroase instrumente speciale, inedite si adaptate noilor tehnici chirurgicale, patentate cum ar fi:  ASSISTO® – un sistem de brate articulate sau  familia de clesti pentru ortopedie Hercules®.

 


Suntem reprezentantii unor firme de renume in domeniul pe care il reprezinta, cum ar fi Gymna Uniphy N.V. Belgia, E.M.E. Physio Italia pentru fizioterapie si reabilitare, GEOMED GmbH pentru instrumentar chirugical, Mediprogress Slovacia pentru cazi balneoterapie, Nouvag AG Elvetia pentru micromotoare si aspiratoare chirurgicale, Ferrox Italia pentru kinetoterapie, Heuser GmbH Germania pentru cuptoare parafina si namol.

Colaborarea noastra cu producatorii nu se rezuma la intermedierea vanzarii, prezenta periodica a reprezentantilor nostri la cursurile de pregatire si formare permitandu-ne sa punem la dispozitia clientilor Intramed informatii actuale si moderne despre tehnologiile implementate, precum si de service calificat si prompt. Valorile ce stau la baza produselor si serviciilor oferite: Calitate, Inteligenta, Intuitivitate, Atractivitate.

Fara cheltuieli inutile! Intramed SRL va ofera produse de calitate superioara caracterizate printr-un timp de utilizare indelungat, fara pauze si reprogramari, ceea ce pentru dumneavoastra inseamna economie de timp si bani.

Pacientii dumneavoastra vor beneficia de cele mai noi tehnologii si protocoale terapeutice, aparatele pe care le comercializam fiind realizate in stransa colaborare cu specialisti si institute medicale renumite. Software-ul updatabil ne permite sa va punem la dispozitie noile protocoale de tratament.

Produsele noastre au un design modern si un software intuitiv, rational, usor de utilizat. Aceste caracteristici sunt conforme tendintelor lumii moderne, tehnologizate si informatizate. 

Aspectul modern si software-ul performant al aparatelor noastre confera un look avangardist cabinetului dumneavoastra, inducand pacientilor sentimentul de siguranta si incredere. Usurinta cu care sunt utilizate si informatiile pe care acestea le pot oferi instant va permit realizarea de terapii complete si complexe, cu rezultate deosebite atat pentru pacient, cat si pentru terapeut.


Certificari: INTRAMED este marca inregistrata – Certificat de inregistrare a marcii nr. 126018/2012 emis de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.
Managementul calitatii SR EN ISO 9001:2008
Managementul mediului SR EN ISO 14001:2005
Aviz Ministerul Sanatatii pentru import, distributie, reparare, mentenanta si punere in functiune/instalare
Certificat NCAGE – cod NATO de agent economic
Autorizatie pentru furnizarea de instalatii radiologice emisa de C.N.C.A.N