De mai bine de jumatate de secol, Gymna este un producator de frunte al canapelelor de tratament de inalta calitate, apreciate in centrele de reabilitare si spitalele din intreaga lume. gymna.GO este cel mai recent membru al familiei de canapele de tratament Gymna si a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile profesionistilor din domeniul sanatatii. Gymna.GO este ideala ca masa de examinare si, din acest motiv, este potrivita in mediile institutionale, cum ar fi spitalele, casele de ingrijire, clinicile si cabinetele medicale.

Decupaj pentru fata

Decupajul pentru fata este util pentru examinarea sau tratamentul pacientilor pozitionati cu fata in jos. Gymna.GO poate fi aleasa cu decupaj simplu pentru fata sau cu decupaj prevazut cu Ergomax.

Suportul unic pentru fata Gymna Ergomax

Datorita formei ergonomice, texturii moi si constructiei fara cusaturi, Ergomax este solutia ideala pentru tratamentul pacientilor pozitionati cu fata in jos. Suprafata sa mare face ca presiunea de pe fata sa fie absorbita de frunte si barbie. Suportul pentru fata Ergomax are cate o adancitura pe fiecare parte, oferind flexibilitate in alegerea unei adancituri mai mari sau mai mici, in functie de forma fetei pacientului.

Igiena este principala prioritate in practica medicala. Spuma cu densitate redusa este impermeabila, lavabila si rezistenta la dezinfectantii care sunt utilizati in mod obisnuit. Ergomax poate fi inlocuit dupa fiecare utilizare, iar indepartarea sa de pe masa este usoara. In acest fel, fiecare pacient va beneficia de un tratament in siguranta, pe o masa proaspata, care garanteaza igiena.

Suporturi pentru brate

Cand optati pentru tipul de decupaj, alegeti si suporturile pentru brate. Cand sunt coborate, suporturile ofera un confort sporit pacientului, relaxand muschii gatului si umerilor atunci cand acesta este intins cu fata in jos.

Reglarea inaltimii

Reglarea inaltimii este esentiala pentru confortul pacientilor si pentru a va usura munca in timpul practicii zilnice. Acesta este motivul pentru care gymna.GO vine cu o functie standard de reglare a inaltimii. Inaltimea poate fi reglata de un motor electric puternic sau prin intermediul unei pompe hidraulice de picior.

Accesorii

Gymna.GO este versatila, iar accesoriile precum suporturile ginecologice pentru picioare, suportul pentru role de hartie si rotile o fac potrivita pentru mediile institutionale.

Unitate de tractiune si canapea

Gymna ofera o unitate de tractiune cu sistem de fixare. Canapeaua speciala gymna.GO pentru tratamente de tractiune lombara si cervicala este echipata cu o perna glisanta.

Sectiunea deplasabila prin glisare elimina frictiunea dintre pacient si canapea din timpul tractiunii.

Intrerupator de siguranta

gymna.GO poate fi echipata cu un intrerupator de siguranta integrat pentru a dezactiva motorul in absenta dumneavoastra. Acest lucru previne utilizarea neautorizata a mesei. Aceasta functie vine standard cu i-Control (sistem inteligent perimetral, pentru reglarea inaltimii de oriunde in jurul mesei).

Culori

gymna.GO este disponibila in 15 culori. De la clasic si atemporal, la luminos si vesel, alegeti culoarea care va place cel mai mult din linia de tapiterie Classique.

Tapiteria clasica este fabricata din material biocompatibil si ignifug.

Canapele cu 2 sectiuni: gymna.GO D1, gymna.GO D2, gymna.GO D4

Canapele cu 3 sectiuni: gymna.GO T3X, gymna.GO T5X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • 5 × one =