Laguna

Cada cu comenzi manuale, pentru baia intregului corp, conceputa cu un design modern si functional, cu posibilitatea umplerii aditionale cu apa.

Laguna Bubble

Cada cu comenzi manuale, pentru baia intregului corp, conceputa cu un design modern si functional, destinata tratamentelor balneare cu ajutorul masajului cu bule.

Laguna Plus

Cada cu comenzi manuale, pentru baia intregului corp, conceputa cu un design modern si functional, destinata tratamentelor balneare si prin hidromasaj, cu posibilitatea umplerii aditionale cu apa.

Laguna Plus Bubble

Cada cu comenzi manuale, pentru baia intregului corp, conceputa cu un design modern si functional, destinata tratamentelor balneare, celor prin hidro sau aeromasaj, cu posibilitatea umplerii aditionale cu apa.

Laguna Tornado

Cada cu hidromasaj controlata de computer, cu functii inteligente si automate, usor de operat prin intermediul unui ecran tactil (touchscreen) de mari dimensiuni. Aceasta este echipata cu un sistem de masaj eficient, mai puternic, si mai multe zone de masaj.

VOD 56

Cada cu comenzi manuale, conceputa cu un design modern si functional, destinata tratamentului prin masaj subacval a intregului corp sau a diverselor parti afectate, datorita capacitatii sale mari si spatiului generos.

Hubbard

Conceputa cu un design modern si functional, cada este utilizata pentru tratamentul prin masaj subacval a intregului corp sau a diverselor parti afectate.

Ocean Economy

Cada de hidroterapie cu comenzi manuale, conceputa cu un design modern si functional, pentru masajul subacval cu furtun al intregului corp sau al unor parti ale acestuia.

Ocean Standard

Cada de hidroterapie cu comenzi semiautomate, conceputa cu un design modern si

Ocean Forte

Cada de hidromasaj controlata de computer, cu functii inteligente si automate, usor de operat prin intermediul unui ecran tactil (touchscreen) de mari dimensiuni. Aceasta este echipata cu un sistem de masaj eficient, mai puternic, si mai multe zone de masaj.

Ocean de Luxe PC

Cada de hidromasaj controlata de computer, dotata integral cu functii inteligente si automate, usor de operat prin intermediul unui ecran tactil (touchscreen) de mari dimensiuni. Aceasta este echipata cu un sistem de masaj eficient, mai puternic, si mai multe zone de masaj.