Catalog Chirurgie Generala

Catalog Chirurgie Generala - Fondata in anul 1922, compania GEOMED® este un sinonim pentru zeci de ani de experienta si expertiza deosebita în domeniul tehnologiei medicale, care formeaza baza unei game largi de produse top-quality.

Catalog cardiologie Cardiovasculara

GEOMED® va pune la dispozitie un portofoliu complet de instrumente pentru Chirurgie cardio-vasculara. Cerințele privind micro instrumentele au crescut constant în ultimii ani, datorita, in special noilor descoperiri in ceea ce priveste intervențiile chirurgicale.

Catalog ORL

Fondata in anul 1922, compania GEOMED® este un sinonim pentru zeci de ani de experienta si expertiza deosebita în domeniul tehnologiei medicale, care formeaza baza unei game largi de produse top-quality.

Departatoare Assisto

Departatoare Assisto - GEOMED® ASSISTO® - Sisteme de brate articulate pentru interventie chirurgicala deschisa, endoscopie, anestezie.

Clesti ortopedie Hercules

GEOMED® HERCULES® - Familia de clesti pentru taierea firelor Hercules® este special conceputa pentru a oferi cu peste 40% mai multa forta. Printre alte particularitati sunt lame de carbura de tungsten si falci de cauciuc interschimbabile, posibilitatea sterilizarii complete.

Foarfeci Gold-Cut High-Tech

Instrumente acoperite cu un strat de carbura de tungsten printr-un procedeu special de inalta tehnologie. Din aceasta combinatie rezulta o suprafata extrem de rezistenta la uzura si, mai mult, instrumentele va vor permite sa experimentati noi simturi la atingere in momentul taierii.

Foarfeci Super Cut

GEOMED® SUPERCUT - Foarfecele cu invelis de carbura de tungsten si margini suplimentare microtomice ofera o taiere de precizie dar fina a structurilor tisulare folosind o forta minima.

Microchirurgie

GEOMED® GEO-FINO® - Familia de micro-foarfeci Geo-Fino ofera o gama deosebit de variata de foarfeci cu lame foarte fine si angulate. Micro-pensele sunt cu varf diamantat si deosebit de usoare cu maner rotund contra-balansat. Micro-port-acele au varf diamantat si maner plat rotund.