Priceperea terapeutului, pusa in valoare de aparatele medicale care ii vin in ajutor, alina suferinta pacientului. Si unul, si celalalt, om si masina, au in spate ani de munca, de evolutie, de perfectionare, iar cand se intalnesc rezultatele pot fi uimitoare. Intramed Romania mijloceste intalnirea dintre maiestria vindecatorului si cele mai recente descoperiri ale stiintei, venind in intampinarea unui act medical de calitate cu aparate de ultima generatie, la cele mai bune preturi.

Intre 6 si 8 aprilie 2017, vino sa ne intalnesti la Romexpo, in cadrul targului international Rommedica (pavilion C1 , stand 18), unde vei putea testa „pe viu” oferta noastra:

DUO 200 – noul aparat portabil pentru electroterapie de la Gymna, vine cu un look modern si cu cele mai noi facilitati tehnologice adaptate: touchscreen, taste de acces direct la terapii, functii sau pentru setarea parametrilor, imagini pentru plasarea corecta a electrozilor.

Mai mult, aparatul ofera cele mai recente protocoale de tratament pentru reducerea durerii (TENS&IF) si programe de diagnosticare folosind curba S-D. Dispozitivul permite aplicarea a 26 moduri de curenti si terapia simultana. Se poate combina cu sistemul VACO pentru terapie vacuum.

Bonus: 2 seturi electrozi + huse ! 
 *Pretul nu contine TVA, campanie valabila in perioada 15 martie – 30 aprilie 2017

COMBI 400 – combina portabila pentru electroterapie cu 2 canale independente 2 si 4 poli, cu ultrasunete si  laser; ofera posibilitatea aplicarii a 31 de moduri diferite de curenti, ultrasunete, laser, in mod combinat sau simultan. Ecran mare TFT full color cu touch screen pentru o utilizare cat mai facila si o vizualizare clara atat pentru medic cat si pentru pacient.

Aparatul contine ghid de terapie, librarie anatomica cu imagini si explicatii, precum si contraindicatii. Imagini 3D pentru amplasarea electrozilor. 500 memorii libere si peste 800 de protocoale preprogramate.   

*Pretul nu contine TVA, campanie valabila in perioada 15 martie – 30 aprilie 2017


POLYTER EVO – combina de fizioterapie pentru tratamentul in cabinete, la domiciliul pacientului sau pe terenul de sport.

Este un aparat modular, transportabil, usor de depozitat, ce poate fi construit in functie de nevoile terapeutului.

Aparatul permite terapii combinate, folosind mai multe tehnologii (laserterapie, terapie Tecar, ultrasunete, magnetoterapie, electroterapie) containerul portabil putand gazdui pana la patru module simultan.

Principalele domenii de aplicabilitate sunt ortopedia, reabilitarea fizica si medicina sportiva.

Optional: baterie reincarcabila, cu autonomie 4-5 ore la incarcare completa (10 ore).

 Bonus: modul magnetoterapie cu set aplicatori !
 *Pretul nu contine TVA, campanie valabila in perioada 15 martie – 30 aprilie 2017

 

Gymna.ONE – canapea de tratament eleganta, simpla si utila, creata special pentru a oferi cele mai bune conditii de tratament.

Cu 3 sau 4 sectiuni principale si alte 4 laterale, canapeaua este inzestrata cu un sistem de operare inteligent, controlabil la picior de pe oricare parte a ei, ce permite ajustarea inaltimii intr-o maniera simpla si sigura.

Gymna.One dispune de un sistem unic de incalzire a pernelor, iar perna de sustinere a capului este prevazuta cu un suport facial detasabil din spuma biocompatibila, foarte usor de intretinut, lavabil.

Bonus: lotiune masaj Gymna Physio Care Intense (2 x 500 ml) !
 *Pretul nu contine TVA, campanie valabila in perioada 15 martie – 30 aprilie 2017

Daca te-ai hotarat sa ne vizitezi standul, iti oferim un bilet de intrare gratuit la Rommedica, valabil in perioada 6-8 aprilie 2017. Trebuie doar sa ne lasi numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul tau de telefon intr-un comentariu la acest articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • six − three =