Combina electroterapie COMBI 200

COMBI 200, noua combina portabila pentru electroterapie si ultrasunete de la Gymna, vine cu un look modern si cu cele mai noi facilitati tehnologice adaptate.

Combina electroterapie COMBI 200L

COMBI 200L, noua combina portabila pentru electroterapie, ultrasunete si laser de la Gymna, vine cu un look modern si cu cele mai noi facilitati tehnologice adaptate.

Combina electroterapie COMBI 400

Combina portabila pentru electroterapie cu 2 canale independente 2 si 4 poli, cu ultrasunete si laser; ofera posibilitatea aplicarii a 31 de moduri diferite de curenti, ultrasunete, laser, in mod combinat sau simultan.

Combina electroterapie COMBI 400V

Combina portabila pentru electroterapie cu 2 canale independente 2 si 4 poli, cu ultrasunete, laser si vacuum; ofera posibilitatea aplicarii a 31 de moduri diferite de curenti, ultrasunete, laser, in mod combinat sau simultan.

Aparat electroterapie DUO 400V

Aparat portabil pentru electroterapie cu 2 canale independente 2 si 4 poli; ofera posibilitatea aplicarii unor curenti de joasa si medie frecventa in mod simultan. Ecran mare TFT full color.

Aparat portabil pentru fizioterapie combinata POLYTER EVO

Polyter Evo - un dispozitiv versatil, ce poate fi construit in functie de nevoile fizoterapeutului. Este un aparat modular, transportabil, usor de depozitat, ideal pentru tratamentul in cabinete, la domiciliul pacientului sau pe terenul de sport.