Bine v-am regasit, de aceasta data pe noua platforma web a site-ului www.Intramed.ro

Anul 2016 aduce o noua gandire a prezentarii produselor noastre catre publicul larg si  ne-am dorit sa facem un refresh masiv site-ului nostru astfel incat noua versiune sa fie mult mai prietenoasa si optimizata pentru orice smart device, fie el tableta, smartphone sau laptop. De asemenea, trebuie sa va anuntam ca noua rubrica de “Promotii” cat si rubrica de “Stiri” vor fi updatate constant deoarece tinem la relatia cu clientii si punem accent pe o colaborare de succes fie ca vorbim doar de vizitatori, deja sau viitori clienti ai companiei Intramed.

Website Intramed Romania

Cine este defapt Intramed Srl? Cu ce se ocupa? Ce trebuie sa stiu despre aceasta firma? Ei bine…

Compania INTRAMED este importator de aparatura medicala si instrumentar chirurgical de calitate superioara. Domeniile medicale pentru care oferim produse si servicii sunt : fizioterapie, balneoterapie si recuperare fizica, dermatologie, chirurgie. Aparatura de fizioterapie acopera toata gama de tratamente: electroterapie, terapie combinata, laserterapie, terapie cu ultrasunete, unde scurte si microunde, magnetodiaflux, vacuumterapie, terapie cu unde de soc (shockwave) si crioterapie, TECAR, Diapuls.

Oferim cazi si dispozitive pentru balneo si hidroterapie: cazi galvanice, cazi pentru hidroterapie si bai de plante, cazi speciale pentru terapie hidroacvatica (cazi Hubbard, cazi cu dus subacval), dusuri si cazi speciale pentru membre, cuptoare si malaxoare pentru parafina si namol. Pentru dermatologie punem la dispozitie cabine si lampi pentru (P)UVA si UVB terapie.

Mai multe informatii insa va sunt prezentate in pagina “Despre noi“.

Daca intampinati neregularitati pe website, ori greseli diverse, ne-am bucura tare mult sa ne instiintati de existenta acestora. Insa pana atunci, va dorim o zi frumoasa si va multumim pentru minutele acordate citirii acestui articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • four × three =