Seria de aparate pentru electroterapie Gymna 200 atinge inca un nivel de excelenta.  Cu peste 40 de ani de experienta, Gymna pastreaza combinatia dintre o utilizare facila si cele mai avansate descoperiri stiintifice in domeniul terapiei. Expertiza reflecta esenta electroterapiei, menita sa reduca durerea, sa produca efecte la nivel celular si sa stimuleze musculatura.

Gymna 200 Series a fost reproiectata in concordanta cu ultimele tendinte legate de necesitatile utilizatorilor, aparatele sale fiind echipate cu componente care fac mai usoara aplicarea electroterapiei:

  • sonde ergonomice pentru ultrasunete, ce asigura absorbtia totala a undelor, cu control al contactului la suprafata de tratat, atat acustic, cat si vizual (cu led)
  • imagini pentru plasarea corecta a electrozilor, respectiv a sondelor pentru ultrasunete sau laser
  • butoane separate pentru reglarea intensitatii
  • noi protocoale de scadere a durerii si curba de diagnostic S/D
  • touchscreen si taste de acces direct la terapii, functii sau setarea parametrilor

Touchscreen capacitiv

Noul ecran tactil, de tip capacitiv, permite operatii rapide si precise. Aceasta este “poarta” catre o lista de indicatii si obiective, cu taste de acces direct la terapii, functii sau setarea parametrilor, la peste 450 de protocoale pre-programate, o memorie cu 50 de locatii libere si imagini ce ilustreaza modul in care trebuie plasati electrozii.

Curba de diagnostic S/D

Aparatele Combi, Combi L si Duo ale noii serii 200 sunt acum echipate cu optiunea de diagnosticare folosind curba S/D. Aceasta ajuta la o analiza rapida si sigura a proportiei de denervare musculara si stabileste nivelul de interdependenta dintre puterea de stimul si timpul de activare a muschilor. Operatorul este ajutat, fiindu-i indicata puterea impulsurilor.

Cele mai noi protocoale de tratament impotriva durerii

Parametrii pentru curentii folositi la scaderea durerii, TENS si IF, au primit o actualizare importanta. Noile descoperiri prezentate in literatura de specialitate, facute de catre grupul Carol Vance (Universitatea din Iowa, 2014 si 2015), sunt acum integrate  in setarile predefinite. Setarile parametrilor au fost facute astfel incat, prin obiective, indicatii sau accesul direct la curentii TENS si IF, sa conduca la diminuarea durerii.

Producatorul belgian Gymna Uniphy  lanseaza noua serie de aparate pentru fizioterapie incepand cu data de 1 septembrie 2016. Detalii despre fiecare aparat al seriei Gymna 200 gasiti pe site-ul nostru, urmand link-urile de mai jos:

COMBI 200, noua combina portabila pentru electroterapie si ultrasunete

COMBI 200L, noua combina portabila pentru electroterapie, ultrasunete si laser

DUO 200, noul aparat portabil pentru electroterapie

PULSON 200, noul aparat pentru terapie cu ultrasunete

MYO 200, noul aparat pentru EMG si electrostimulare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • one × 4 =