Producatorul Gymna – Belgia are o lunga istorie, de peste 50 de ani, in proiectarea si fabricarea canapelelor specifice pentru tratamente fizioterapeutice.

Brandul Gymna este recunoscut pe piata internationala de profil atat prin designul inovator si futurist, cat si prin fiabilitatea si durabilitatea produselor sale. Este un promotor al inovatiilor, punand accent in egala masura pe confortul pacientului si pe cel al terapeutului.

Noua gama de canapele gymna.GO este o gama entry-level care permite accesul tuturor terapeutilor, atat incepatori, cat si experimentati, la aceste produse, fara a face rabat la calitate.

Designul ales pentru gymna.GO este unul simplu si curat, pornit de la formele geometrice elementare. Paleta de culori pentru tapiterie include cele mai moderne tendinte in ceea ce priveste cromatica, plecand de la culori pastelate, luminoase si vesele destinate tinerilor terapeuti si continuand cu cele naturale, inspirate din culorile pamantului.

Toate acestea, cu scopul de a pune in prim-plan personalitatea terapeutului. Desi gymna.GO este o gama basic, entry-level, ea personifica esenta conceptului Gymna – “Calitatea in forma pura”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • twenty − 20 =